«Nå får du BVis på mobilen!»-kake

Nå har Norsk Brannvernforening lansert appen BVis som i hovedsak er utviklet av Cognitec AS, i samarbeid med New Generation Communication AS og InterNova AS. I appen kan kursdeltagere innen varme arbeider få sertifikat utstedt fra Norsk brannvernforening digitalt, og sertifikat i app vil fungere som et alternativ til fysisk sertifikat.

– «Årlig får Brannvernforeningen mange henvendelser fra personer som har mistet lommebok med sertifikatet sitt i», sier Kristin Rostad, rådgiver sertifisering i Norsk brannvernforening. – «Tanken bak appen er å gjøre hverdagen enklere for de som jobber innen varme arbeid, og forhåpentligvis vil færre oppleve situasjoner der de står uten sertifikat i tiden fremover.»

BVis appen er utviklet på rammeverket React Native som gjør at den er tilgjengelig både på Android og iOS plattformene. Appen snakker med tjenester i bakkant utviklet på Dotnet Core 2, og støtter bl.a. utsending av«push meldinger». Appen kan fra i dag lastes ned på Google Play og App store, og er tilgjengelig for smarttelefon og nettbrett.

Trykk her for å lese mer på hjemmesidene til Norsk Brannvernforening.