Julegave 2020 til Leger uten grenser

I år har Cognitec AS nok en gang valgt å støtte Leger uten grenser med 5000 kr ved å gi en gave som redder liv.

I skyggen av korona tar meslinger livet av barn hver eneste dag. Det finnes vaksine, men likevel blir DR Kongo rammet av utbrudd hvert år. Les mer her

Visste du at en meslingvaksine kun koster 3,60 kroner? Likevel dør tusenvis av mennesker hvert år av meslinger og andre sykdommer som vaksiner ville beskyttet dem mot. Over 7000 mennesker har dødd av meslinger i DR Kongo siden 2019. I 2018 døde rundt 140.000 av meslinger i verden, ifølge Verdens helseorganiasjon (WHO) – flesteparten er barn. Den beste måten å beskytte seg mot meslinger på er gjennom vaksine. En trygg og effektiv vaksine har eksistert siden 1960-tallet, og i dag får nesten 9 av 10 barn vaksine mot meslinger i verden.

Vi er stolte over å bidra med Leger uten grensers arbeid med vaksinering i DR Kongo, og vårt bidrag kan være nok til å vaksinere nesten 1400 barn. Vi anbefaler samtidig alle andre IT-bedrifter om også å hjelpe det viktige arbeidet til Leger uten grenser. Gi en julegave med mening!

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar